Forums

.user-ident img{margin-left: 14%;}.user-ident font {margin-left: 25%;}

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Regulament Forum Empty Regulament Forum Lun Noi 11, 2013 5:42 pm

Sllow

Sllow
Legenda
Legenda
Regulament Forum 3220350685 
Primele precizari:
1. Acest forum este guvernat cu o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai din momentul in care se acceseaza si / sau isi creeaza un cont.
Nu este necesara inregistrarea pentru a citi mesajele publicate de membrii deja inscrisi, insa pentru a avea acces la anumite arii sau pentru a putea raspunde la subiecte sau a avea dreptul de a deschide noi subiecte de discutii. este necesara inregistrarea pe forum.

2. Orice incalcare a prezentului regulament permite persoanelor cu drept de administrare sau moderare sa avertizeze si in cele din urma sa restrictioneze accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

3. Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. FreeMedia isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
FreeMedia are dreptul sa modifice oricand prevederile regulamentului. Recomandarea noastra este ca membrii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

REGULAMENT- „Respectarea regulamentului te ajută pe tine și pe cei din jurul tău”

----- Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in Comunitatea FreeMedia.
----- Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

1. Username/profil/avatar/semnatura

1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. - (ban permanent)
1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18. - (ban permanent)
1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. - (1 avertisment)
1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. - (1 avertisment)
1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

2. Deschiderea unui nou topic (thread)

2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. - (1 avertisment)
2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect. - (1 avertisment)
2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. - (1 avertisment)

3. Limbajul

3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum.
3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum.
3.5 Limbajul neadecvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam

4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. (1 avertisment)
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. (1 avertisment)
Exemplu:

Cod:
"salut" "tare" "frumos" "misto"
Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.


4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta faceti un nou topic in sectiunea Condica de Reclamatii, aflata in subsolul forumului. -  (1 avertisment)
4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post

4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. (1 avertisment)
4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa

4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect. (1 avertisment)
4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

5. Pirateria (warez)

5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
-- Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
-- Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
-- Cererea sau publicarea de DLC-uri.
-- Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
-- Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.

6.Reclama\Spam

6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.
Exemplu:

Cod:
Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click
7. Report

7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
7.3 Pentru a raporta un mesaj, apasati butonul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine], din cadrul mesajului respectiv.


8. Regulamente pe sectiune

8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.


In atentia cititorului!
Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
Inregistrarea unui cont pe forumul FreeMedia reprezinta acordul dvs. in legatura cu regulamentul sus mentionat.
Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu avertisment/ban in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
Cererea de accese, grade pe forum este permisa, doar in categoriile potrivite.
Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

http://blackcs16.taro.tv

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum